Welkom!

een vreemde taal begrijpen met storytelling

Leslokaal Talenmeester

Je herinnert het je vast nog wel van school: die lange woordenlijsten die je in je hoofd moest stampen. En dan ook nog al die grammaticaregels met bijbehorende uitzonderingen. Is dit nu echt de enige manier om een vreemde taal te leren? Nee dus!

In onze talenschool vind je geen lesboeken of rode correctiestiften. Bij Talenmeester werken we vanuit de filosofie dat je een taal leert door deze veel te horen en vooral door deze eerst te kunnen verstaan. Dan komt het spreken vanzelf. Dat dit echt werkt, heb je zelf al bewezen: je hebt je moedertaal namelijk ook leren verstaan en spreken door te luisteren en zeker niet door invuloefeningetjes in je werkboek te maken.

Onze docenten spreken de hele les in de vreemde taal die jij wilt leren. Zij zorgen ervoor dat jij alles begrijpt. Je hoeft veel minder of zelfs geen aantekeningen te maken, want dankzij de afwisselende herhalingen die wij bieden, onthoud je alles veel makkelijker. En wanneer de docent jou een vraag stelt, weet jij deze prima in de vreemde taal te beantwoorden! Dus vanaf les 1 versta én spreek jij al een nieuwe taal!

Kies je cursus

Wil je een gratis proefles volgen? Neem dan contact op met ons

SpaansSpaans

FransFrans

DutchDutch

ItaliaansItaliaans

EngelsEngels

Waarom Talenmeester?

Boek
 
Geen grammaticaregels
 
Taal is geen kennis, taal is een systeem dat je brein zelf ontwikkelt op basis van alle taal die jij hoort of leest. Daar zijn geen regels voor te maken.
Ster
 
Plezier en gemak
 
Samen met je medecursisten verzin je leuke en vaak grappige verhalen. De verhalen komen echt tot leven waardoor je met plezier en gemak de taal leert. Het aanvullende online lees- en luistermateriaal biedt extra ondersteuning.
Diploma
 
Resultaat
 
Al vanaf de allereerste les versta jij de nieuwe taal én ga je de nieuwe taal spreken. Met Talenmeester zul je dus snel resultaat boeken, wat je vlot zult merken!

Blije Cursisten

Lees wat zij vinden

"Ik heb nog nooit zo prettig les gehad en op zo'n goede manier. Geen gedoe met boeken en grammatica, maar gewoon op de manier zoals je een taal vanaf de basis leert, door middel van praten, lezen en luisteren. Eigenlijk zou elke taal geleerd moeten worden met deze manier van lesgeven."

Bettina


"Nog nooit zo met plezier naar les gegaan. Dit ervaren ook alle anderen van onze cursus. Op een natuurlijke manier Spaanse les geven, met veel plezier en enthousiasme, gaat Carmen heel natuurlijk af. Hierdoor lees ik ook met plezier de Spaanse boekjes en begrijp ik wat ik lees! Dit is fantastisch!"

Marion

"Met mijn huis, tuin en keuken Spaans, ooit een jaar gestudeerd en verder uit een woordenboekje, was er een beetje contact. En toen was daar Carmen, die ons haar methode uitlegde, dat een jong kind ook geen rijtjes leert, maar luistert naar zijn omgeving, leert te begrijpen en uiteindelijk gaat praten. Geweldig! Het is een feest!"

Ineke


"Met deze lessen leer je de taal écht spreken. Vroeger moest je rijtjes leren; de rijtjes Duitse naamvallen kan ik nog steeds opnoemen. Maar eigenlijk kan ik ze niet gemakkelijk gebruiken als ik iets wil zeggen. Maar met deze manier van lesgeven leer je juist wel hoe je iets moet zeggen, zonder het hele rijtje af te hoeven gaan. Het wordt eigenlijk veel leuker en gemakkelijker om zo een taal te leren."

Hans

"Op vakantie in Spanje heb ik echt veel gehad aan de Spaanse lessen. Ik sprak veel zelfverzekerder en durfde zelf het initiatief te nemen om een praatje te maken met de mensen. Bij het autoverhuurbedrijf kreeg ik zelfs zonder bijbetaling een grotere auto dankzij het gezellige Spaanse gesprekje dat ik aanknoopte."

Guido


"Superleuke lessen en in zo’n korte tijd kan ik heel veel verstaan en ook aardig wat spreken, in ieder geval genoeg om nu echt álles te willen verstaan en te kunnen zeggen."

Anne