Studiedagen

Spaans

Joaqu__n_Sorolla_y_Bastida___Strolling_along_the_Seashore___Google_Art_Project

Italiaans

Bernini_sculpture_in_Rome_of_Ecstasy_of_St_Theresa_in_the_church_of_Santa_Maria_della_Vittoria

Als je ge├»nteresseerd bent in kunst, cultuur, literatuur en geschiedenis, dan zijn onze studiedagen perfect voor jou! Tijdens onze studiedagen leer je van alles over een bepaalde kunstenaar, een boek, een stad of een groots feest. De voertaal tijdens de studiedagen is Spaans of Italiaans; je leert dus ook nog eens (meer) van de taal. Uiteraard maken we alle input die je krijgt helemaal begrijpelijk. We bespreken schilderijen en sculpturen, we lezen artikelen en bekijken interessante stukjes video uit documentaires. En we gaan ervoor zorgen dat we ook vocabulaire gebruiken die handig is in het dagelijks leven in Spanje of Itali├ź. En nee, we gaan geen grammatica ontleden, dus geen werkbladen met invuloefeningen.

Iedereen kan zich aanmelden voor de studiedagen, ongeacht je niveau. Je hoeft ook geen cursist van Talenmeester te zijn, de studiedagen zijn open voor iedereen die interesse heeft. Dus of je nu een beginner bent of al enkele jaren de taal leert, iedereen leert iets nieuws! Hiermee zijn onze studiedagen een prima start om een andere taal te leren, maar ook heel leuk als aanvulling op jouw taalcursus.

Halverwege de dag geniet je van een heerlijke lunch en kun je met jouw medecursisten gezellig kletsen over wat er allemaal al aan bod is gekomen.

 

Zien we je snel?