Docenten Spaans

Carmen Meester

 Klik hier

 06-10064361

Carmen Meester is Nederlandse met een Spaans hart. Sinds 2012 is zij eigenares van en docente bij Español y más. In 2018 breidde zij haar activiteiten uit naar Talenmeester. Naast het geven van Spaanse lessen en Nederlandse les aan Expats, is ze werkzaam als docententrainer bij Dynamic Language Learning.

Annemarie Bevaart
Annemarie Bevaart werd tijdens een studentenuitwisseling verliefd op Spanje en besloot na haar studie terug te keren. Gedurende 5 jaar woonde ze in Madrid en doorkruiste als reisgids het hele land. Naast het geven van Spaanse lessen bij Talenmeester, geeft zij les aan hoogebegaafde kinderen op een basisschool.

Annemarie geeft les op maandagavond.

 

 

 

 

Sandra Redondo

Sandra Redondo Álvarez is Spaans van geboorte, heeft vele jaren in Frankrijk gewoond en woont nu in Nederland. Zij spreekt vele talen vloeiend, waaronder uiteraard ook het Nederlands. De schoonheid van de talen probeer ze op al haar leerlingen over te brengen.

Sandra geeft Spaanse en Franse taalles aan kinderen en volwassenen op vele niveaus, deels privé, deels op school. Haar lessen vult ze met Mediterrane warmte en creëert zodoende een heerlijke leersfeer.

Ze is zeer enthousiast over de TPRS methode, zoals gebruikt bij de talenmeester en waarvoor zij is opgeleid, en weet die op een gepassioneerde en overtuigende manier op de leerling over te brengen.

Sandra geeft les op donderdagavond.

 

Docenten Frans

Dinian van Oven
Dinian is Nederlandse en getrouwd met een Fransman. Na 10 jaar in Parijs gewoond te hebben, is zij met haar gezin terug naar Nederland gekomen. Maar thuis in Nederland wordt er ook gewoon nog steeds Frans gesproken. Naast haar lessen Frans werkt Dinian als leerkracht op een basisschool.

Dinian geeft les op maandag.

 

 

 

Docenten Nederlands

  Klik hier
  06-10064361

Carmen Meester is Nederlandse met een Spaans hart. Sinds 2012 is zij eigenares van en
Carmen Meester
docente bij Español y más. In 2018 breidde zij haar activiteiten uit naar Talenmeester. Naast
het geven van Spaanse lessen en Nederlandse les aan Expats, is ze werkzaam als
docententrainer bij Dynamic Language Learning.