Docenten Spaans

Carmen Meester

 Klik hier

 06-10064361

Carmen Meester is Nederlandse met een Spaans hart. Sinds 2012 is zij eigenares van en docente bij Español y más. In 2018 breidde zij haar activiteiten uit naar Talenmeester. Naast het geven van Spaanse lessen, begeleidt ze andere taaldocenten binnen Talenmeester en Español y más en is ze werkzaam als docententrainer bij TPRS Academy.
De Spaanse taal leerde zij tijdens een internationale HBO opleiding in Rotterdam, waarbij ze haar stage in Madrid vervulde. Na haar studie volgde ze diverse Spaanse taalcursussen om haar niveau uiteindelijk op C2 te krijgen. Om bij te blijven met de taal, leest ze vele Spaanstalige boeken en volgt ze de vele Spaanstalige series en films op Netflix.

Carmen geeft les op dinsdag, woensdag en donderdag en afwisselend op vrijdag en zaterdag.

Annemarie Bevaart
Annemarie Bevaart werd tijdens een studentenuitwisseling verliefd op Spanje en besloot na haar studie terug te keren. Gedurende 5 jaar woonde ze in Madrid en doorkruiste als reisgids het hele land. Naast het geven van Spaanse lessen bij Talenmeester, geeft zij les aan hoogebegaafde kinderen op een basisschool.

Annemarie geeft les op maandagavond.

 

 

 

 

Sandra Redondo

Sandra Redondo Álvarez is Spaans van geboorte, heeft vele jaren in Frankrijk gewoond en woont nu in Nederland. Zij spreekt vele talen vloeiend, waaronder uiteraard ook het Nederlands. De schoonheid van de talen probeer ze op al haar leerlingen over te brengen.

Sandra geeft Spaanse en Franse taalles aan kinderen en volwassenen op vele niveaus, deels privé, deels op school. Haar lessen vult ze met Mediterrane warmte en creëert zodoende een heerlijke leersfeer.

Ze is zeer enthousiast over de TPRS methode, zoals gebruikt bij de talenmeester en waarvoor zij is opgeleid, en weet die op een gepassioneerde en overtuigende manier op de leerling over te brengen.

Sandra geeft les op donderdagavond.

 

Maria Florencia Gallino
Stagiair Masteropleiding Docent Spaans als Vreemde Taal Universiteit Barcelona

Florencia volgt momenteel een Masteropleiding aan de Universiteit van Barcelona. Zij hoopt in het voorjaar van 2019 haar proefschrift in te leveren over de TPRS / Comprehensible Input werkwijze die bij Talenmeester wordt toegepast. Zij heeft begin oktober 2018 met succes haar stage afgerond bij Español y más en wil zich verder laten opleiden tot TPRS docent.

 

 

 

Docenten Frans

Dinian van Oven
Dinian is Nederlandse en getrouwd met een Fransman. Na 10 jaar in Parijs gewoond te hebben, is zij met haar gezin terug naar Nederland gekomen. Maar thuis in Nederland wordt er ook gewoon nog steeds Frans gesproken. Naast haar lessen Frans werkt Dinian als leerkracht op een basisschool.

Dinian geeft les op maandag.

 

 

 

Docenten Nederlands

Caluke

Famke

Famke kreeg haar interesse voor vreemde talen met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Zowel haar moeder als grootmoeder waren vaak met een woordenboek in de weer om even op te zoeken wat een woord betekende of hoe men dat woord in het Engels, Spaans, Frans of Indonesisch zei.
 
Vanwege haar liefde voor talen en reizen besloot ze Engels te studeren, een opleiding die extra aantrekkelijk voor haar was omdat ze dan drie keer een half jaar in Engeland zou wonen en studeren. In Engeland leerde ze tijdens haar studie alle ins en outs van de taal en maar bovenal leerde ze veel door te luisteren (en na te doen) wat haar er in haar omgeving gezegd werd. 
Jaren later bracht een vriendin haar op het spoor van de methoden TPRS/ Comprehensible input. Een nieuwe wereld ging voor haar open. Zo veel leuker en zinvoller dan de droge oefeningen in een gemiddeld werkboek! Niet alleen voor de leerlingen maar ook voor de docent is het lesgeven met deze methode veel aantrekkelijker!

Docenten Engels

Jennifer_after_hairdresser__11___002_
Jennifer Schols is Amerikaanse en na 15 jaar in Nederland is zij in 2010 ook Nederlands staatsburger geworden. Jennifer blijft altijd Amerikaanse met een Hollandse tintje. Ze is getrouwd met een Nederlandse man en spreekt zowel Engels als Nederlands thuis. Jennifer heeft twee kinderen en ze zijn allebei tweetalig opgevoed. Ze heeft haar universitaire diploma’s in Amerika en een master International Relations in Leiden gehaald, natuurlijk een Engelstalige opleiding. Ze is zeer enthousiast over het geven van Engelse les en de methode die Talenmeester gebruikt spreekt haar erg aan. Elke les is leerzaam, gezellig en leuk.
Jennifer geeft les op woensdagochtend.