La dolce vita

Het goede leven, dat is waar Italiƫ om bekend staat. Goed en lekker eten, met grote families aan lange tafels in tuinen omringd met cipressen. In Italiƫ maak je een reis door de geschiedenis, kleed je je in de nieuwste mode en tour je rond in een stijlvolle auto van Italiaanse makelij of je scheurt op een Vespa door de vele aantrekkelijke steden. Marco Polo, Columbus, Boticelli, Michelangelo, DaVinci, Eros Ramazotti, Laura Pausini en nog vele andere grote namen komen uit dit prachtige land.

Iedereen kan op een terrasje een cappuccino bestellen. Maar hoe leuk is het om echt in het Italiaans je bestelling te plaatsen en alle gerechten ook goed uit te spreken? Maar afgezien van het eten en drinken vind je wellicht ook jouw grote liefde dankzij jouw Italiaanse kunsten. Een praatje maken op straat of in de winkel behoort voor de Italianen tot een dagelijkse bezigheid, dus met een goede dosis van de taal kun jij daar gezellig aan mee doen!

Wil jij ook deze prachtige taal gaan spreken? Wil jij niet alleen leren maar ook plezier beleven aan jouw cursus? Wil jij een duik nemen in die prachtige Italiaanse wereld? Meld je dan aan voor de leukste, gezelligste en meest effectieve cursus Italiaans bij Talenmeester in Hoofddorp.

Meld je aan!