Lesrooster Engels

Engelse les voor kinderen? Klik hier

NIEUW: Engelse boekenclub

Yes please

De Engelse taal wordt over de hele wereld dagelijks gevoerd door honderden miljoenen mensen, het is niet weg te denken van de televisie, de radio of het internet. Waar men ook terecht komt, vaak wordt er eerst gevraagd of de ander ook Engels spreekt.

Een goede beheersing van de Engelse taal is dus altijd handig, voor welke situatie dan ook; een expat die net in Nederland is komen wonen en nog geen Nederlands spreekt is ontzettend blij wanneer hij of zij toch geholpen kan worden in het Engels; tijdens een leuke stedentrip naar Barcelona terwijl je geen Spaans spreekt toch even de snelste route naar de Sagrada Familia vragen in het Engels (of een leuke Spaanse cursus bij Talenmeester volgen 😉).

Wil jij jouw Engels verbeteren zodat je met meer zelfvertrouwen deze wereldtaal spreekt? Wil jij geen nieuwe woordjes hoeven stampen maar ook plezier beleven aan een taalcursus? Wil jij dieper duiken in de Engelstalige wereld? Meld je dan aan voor de leukste, gezelligste en meest effectieve cursus Engels bij Talenmeester in Hoofddorp.

NIEUW bij Talenmeester: de Engelse boekenclub. Lezen werkt geweldig goed om je woordenschat te vergroten. Maar daarnaast leer je ook (onbewust) de structuur van de taal; je krijgt de taal immers als geheel aangeboden en niet opgedeeld in losse woorden en grammaticaregels. Bovendien is lezen goed voor je mentale gezondheid én is het gewoon leuk om te doen! Dus: lees je mee?

Tera Languages verzorgt Engelse lessen aan kinderen in de Talenmeester lesruimtes: Engelse les voor kids

Meld je aan!