Viva España

Zon, zee strand, tapas, flamanco, sangría, Julio iglesias, Enrique Iglesias en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Spanje biedt het allemaal. Niet voor niets is Spanje een van de populairste vakantielanden van de Nederlanders. Spanjaarden vinden het geweldig als anderen hun taal willen spreken. Dus of je nu eenmalig op vakantie gaat naar Spanje, er een vakantiehuis hebt, er overwintert of er wellicht wilt gaan wonen of het gewoon leuk vindt om een nieuwe taal te leren, het leren van de Spaanse taal is een enorm pluspunt.

Maar ook buiten Spanje kun je Spaans spreken: Spaans is in meer dan 20 landen wereldwijd de eerste taal. Dit komt neer op ongeveer 500 miljoen mensen. De kans dat jij in je leven in aanraking komt met Spaanssprekende mensen is heel groot. Spaans is gewoon een wereldtaal!

Veel Nederlanders denken dat Spaans een moeilijke taal is om te leren. Maar we kunnen je uit de droom helpen: dat is niet zo. Het 'klinkt' moeilijk, omdat we het relatief weinig om ons heen horen en zien. Engels is veel meer aanwezig in onze maatschappij en ook Frans en Duits zijn standaardvakken op school. Gelukkig krijgt de Spaanse taal wel meer ruimte, dankzij populaire Spaanstalige muziek, films en series. En let dan maar eens op hoeveel woorden er al makkelijk te herkennen zijn!

Wil jij ook bij die enorme groep Spaanssprekende mensen gaan horen? Wil jij niet alleen leren maar ook plezier beleven aan jouw cursus? Wil jij een duik nemen in die prachtige Spaanstalige wereld? Meld je dan aan voor de leukste, gezelligste en meest effectieve cursus Spaans bij Talenmeester in Hoofddorp.

Meld je aan!