La douce France

Het land van de croissants, de baguettes en brie, de romantiek en de Franse chansons van Édith Piaf en Charles Aznavour, het land van de lavendelvelden en de wijngaarden, geen wonder dat Frankrijk al jarenlang de nummer 1 vakantiebestemming is van de Nederlanders. En wie heeft ze niet gezien op televisie, de vele stelletjes die huis en haard verlieten om in Frankrijk een kasteeltje om te toveren tot een Bed & Breakfast?

Het leren van de Franse taal is geen overbodige luxe wanneer je vaak naar Frankrijk gaat. Bovendien kun je ook in andere landen deze taal gebruiken, zoals België, Luxemburg en Zwitserland, maar ook verder weg, bijvoorbeeld in diverse Afrikaanse landen en Canada. Wanneer jij laat zien dat je hun taal spreekt, zul je merken dat het contact met Franssprekenden leuker wordt!

En als je denkt dat Frans moeilijk is? Welnee, dat valt reuze mee! De Franse taal heeft een grote invloed gehad op het Engels en laat dat nou een taal zijn waar veel Nederlanders al mee uit de voeten kunnen. Dus je herkent snel genoeg bekende woorden zodat je er gelijk mee aan de slag kunt.

Wil jij ook deze prachtige taal gaan spreken? Wil jij niet alleen leren maar ook plezier beleven aan jouw cursus? Wil jij een duik nemen in die prachtige Franstalige wereld? Meld je dan aan voor de leukste, gezelligste en meest effectieve cursus Frans bij Talenmeester in Hoofddorp.

Meld je aan!