Algemene Informatie

Nieuw bij Talenmeester?

Richt je dan op ons beginnersniveau in het menu. Kijk vervolgens naar onze cursussen of ze iets voor jou zijn en schrijf je in!

Al eerder cursussen bij Talen meester gevolgd?

Klik dan hierboven in het menu op het juiste cursus niveau, waar jij het laatst aan hebt deelgenomen en schrijf je vervolgens in voor de nieuwe cursus!

Twijfel over welk niveau het beste voor jou is?

Kijk nog even goed naar het stukje informatie over onze manier van lesgeven, mocht je nog vragen hebben stel ze gerust zodat wij samen het beste niveau kunnen vinden die perfect bij je past!

Beginners

Niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Bij Talenmeester adviseren we je om te starten bij Niveau 1, ook al heb je enige kennis van de taal die je gaat leren. De reden hiervoor is dat onze werkwijze enorm verschilt van alle andere talenscholen en we zouden het zonde vinden als je in een groep instroomt die niet goed aansluit. In dit eerste jaar werken we met name aan het begrip van de taal (veel luisteren en lezen). Daarnaast komt de spreekvaardigheid vanaf les 1 al zeker aan bod, maar niks hoeft! Je mag ook lekker komen luisteren, want daar leer je het meest van.

Na deze cursus, kan je in het eerstejaar doorstromen naar Niveau 2 en vervolgens Niveau 3. Zo heb je een solide basiskennis van de taal waarmee je je in de meest voorkomende situaties weet te redden.

Beginners Niveau Intensief (€ 225,00 3 dagen inclusief lunch)

Onze beginnerscursussen zijn ook op een intensieve manier te volgen (€ 225,00 per drie dagen inclusief lunch).

In plaats van 10 wekelijkse lessen krijg je 3 volle dagen les, op vrijdag of op zaterdag. Lunch is hierbij inbegrepen. We adviseren je om te starten bij niveau 1, ook al heb je enige kennis van de taal die je gaat leren. De reden hiervoor is dat onze werkwijze enorm verschilt van alle andere talenscholen en we zouden het zonde vinden als je in een groep instroomt die niet goed aansluit. In dit eerste jaar werken we met name aan het begrip van de taal (veel luisteren en lezen). Daarnaast komt de spreekvaardigheid vanaf les 1 al zeker aan bod, maar niks hoeft! Je mag ook lekker komen luisteren, want daar leer je het meest van.

Zomercursus (Beginners € 120,00 4 avonden, Zomeravondles € 30,00 per avond)

Bij de Beginners Zomercursus stomen we je in 4 avonden stomen klaar voor jouw basis Spaans! Je leert echt de meest voorkomende vocabulaire zodat je direct na deze cursus alvast lekker naar Spanje kunt en prima kunt converseren met Spanjaarden!

De zomeravondlessen zijn voor iedereen die minimaal een cursus Beginners 1 heeft gevolgd en tijdens de zomervakantie graag wat extra Spaans wil leren. Er zijn 4 losse avonden les te volgen.

Ook zijn er opties voor zomeravondles, waarbij je per avondles 30€,- betaald.Half Gevorderden

Niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Heb je de beginnerscursussen doorlopen, dan kun je doorstromen naar het tweede jaar met 3 cursussen van ieder 10 lessen. Ook hier ligt de nadruk nog steeds op het begrip van de taal, maar je zult zelf al merken dat jouw spreekvaardigheid een stuk uitgebreider kan worden.

Half Gevorderden Niveau Intensief (€ 225,00 3 dagen inclusief lunch)

Ook de half gevorderden cursussen zijn op een intensieve manier te volgen (€ 225,00 per drie dagen inclusief lunch). In plaats van 10 wekelijkse lessen krijg je 3 volle dagen les, op vrijdag of op zaterdag.

Gevorderden

Niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Na de half gevorderden cursussen kun je deelnemen aan de cursussen voor gevorderden met wederom 3 cursussen van ieder 10 lessen. De woordenschat wordt uitgebreid en je spreekvaardigheid verloopt steeds makkelijker.

Vergevorderden

Niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Na de gevorderden cursussen kun je deelnemen aan de cursussen voor vergevorderden met wederom 3 cursussen van ieder 10 lessen. De woordenschat wordt uitgebreid en je spreekvaardigheid verloopt steeds makkelijker.

Superieur

Niveau 1 (€ 150,00 per 10 lessen)

Ben je ons na 4 jaar nog steeds niet zat, dan verwelkomen we je in de superieure groepen!