Docenten Spaans

Carmen Meester

Carmen Meester is Nederlandse met een Spaans hart. Sinds 2012 is zij eigenares van en docente bij Español y más. In 2018 breidde zij haar activiteiten uit naar Talenmeester. Naast het geven van Spaanse lessen, begeleidt ze andere taaldocenten binnen Talenmeester en Español y más en is ze werkzaam als docententrainer bij TPRS Academy.

De Spaanse taal leerde zij tijdens een internationale HBO opleiding in Rotterdam, waarbij ze haar stage in Madrid vervulde. Na haar studie volgde ze diverse Spaanse taalcursussen om haar niveau uiteindelijk op C2 te krijgen. Om bij te blijven met de taal, leest ze vele Spaanstalige boeken en volgt ze de vele Spaanstalige series en films op Netflix.

Carmen geeft les op dinsdag, woensdag en donderdag en afwisselend op vrijdag en zaterdag.

Annemarie Bevaart

Annemarie Bevaart werd tijdens een studentenuitwisseling verliefd op Spanje en besloot na haar studie terug te keren. Gedurende 5 jaar woonde ze in Madrid en doorkruiste als reisgids het hele land. Naast het geven van Spaanse lessen bij Talenmeester, geeft zij les aan hoogebegaafde kinderen op een basisschool.

Annemarie geeft les op maandagavond.

Rosana Navarro

Rosana Navarro is een echte Spaanse maar woont al geruime tijd in Nederland. Als docente Spaans op diverse middelbare scholen in Amsterdam werkt Rosana al jarenlang hard aan de verbetering van het taalonderwijs op scholen. Sinds haar training tot TPRS-docente leest ze elk artikel en elk boek dat te maken heeft met begrijpelijke input en natuurlijke en breinvriendelijke lesmethodes. Op congressen voor taaldocenten in binnen- en buitenland is Rosana zeker geen onbekende spreker. Daarnaast is zij een van de schrijfsters van het Spaanse leesboekje Juliana.

Rosana geeft les op donderdagavond en afwisselend op vrijdag en zaterdag.

Jessica van Ommen-Ceballos

Jessica van Ommen-Ceballos is een vurige Nederlandse die getrouwd is met een Colombiaanse man. Volgend op haar Latijns-Amerikastudie in Leiden, is zij gaan werken als docente Spaans op een middelbare school in Amsterdam waar dit vak dankzij haar enthousiaste werkwijze door alle leerlingen als ‘leukste vak op school’ wordt beschouwd.

Jessica geeft afwisselend les op zaterdag.

Maria Florencia Gallino

Stagiair Masteropleiding Docent Spaans als Vreemde Taal Universiteit Barcelona

Florencia volgt momenteel een Masteropleiding aan de Universiteit van Barcelona. Zij hoopt in het voorjaar van 2019 haar proefschrift in te leveren over de TPRS / Comprehensible Input werkwijze die bij Talenmeester wordt toegepast. Zij heeft begin oktober 2018 met succes haar stage afgerond bij Español y más en wil zich verder laten opleiden tot TPRS docent.

Docenten Frans

Dinian van Oven

Dinian is Nederlandse en getrouwd met een Fransman. Na 10 jaar in Parijs gewoond te hebben, is zij met haar gezin terug naar Nederland gekomen. Maar thuis in Nederland wordt er ook gewoon nog steeds Frans gesproken. Naast haar lessen Frans werkt Dinian als leerkracht op een basisschool.

Dinian geeft les op maandag.