Aanbod Spaans

Wat houdt het in?

Eerste jaar: beginners niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

In jouw eerste jaar bij Talenmeester kun je 3 cursussen van ieder 10 lessen volgen. We adviseren je om te starten bij niveau 1, ook al heb je enige kennis van de taal die je gaat leren. De reden hiervoor is dat onze werkwijze enorm verschilt van alle andere talenscholen en we zouden het zonde vinden als je in een groep instroomt die niet goed aansluit. In dit eerste jaar werken we met name aan het begrip van de taal (veel luisteren en lezen). Daarnaast komt de spreekvaardigheid vanaf les 1 al zeker aan bod, maar niks hoeft! Je mag ook lekker komen luisteren, want daar leer je het meest van.

We werken met de meest gebruikte woordenschat in het Spaans en de verhalen die we vertellen en lezen komen zowel in de tegenwoordige als de verleden tijd aan bod.

Na dit eerste jaar heb je een solide basiskennis van de taal waarmee je je in de meest voorkomende situaties weet te redden.

Eerste 6 maanden: beginners niveaus 1, 2, 3 intensief (€ 225,00 per drie dagen inclusief lunch)

Onze beginnerscursussen zijn ook op een intensieve manier te volgen. In plaats van 10 wekelijkse lessen krijg je 3 volle dagen les, op vrijdag of op zaterdag. Lunch is hierbij inbegrepen. We adviseren je om te starten bij niveau 1, ook al heb je enige kennis van de taal die je gaat leren. De reden hiervoor is dat onze werkwijze enorm verschilt van alle andere talenscholen en we zouden het zonde vinden als je in een groep instroomt die niet goed aansluit. In dit eerste jaar werken we met name aan het begrip van de taal (veel luisteren en lezen). Daarnaast komt de spreekvaardigheid vanaf les 1 al zeker aan bod, maar niks hoeft! Je mag ook lekker komen luisteren, want daar leer je het meest van.

We werken met de meest gebruikte woordenschat in het Spaans en de verhalen die we vertellen en lezen komen zowel in de tegenwoordige als de verleden tijd aan bod.

Na deze eerste 6 maanden heb je een solide basiskennis van de taal waarmee je je in de meest voorkomende situaties weet te redden.

Tweede jaar: half gevorderden niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Heb je de beginnerscursussen doorlopen, dan kun je doorstromen naar het tweede jaar met 3 cursussen van ieder 10 lessen. Ook hier ligt de nadruk nog steeds op het begrip van de taal, maar je zult zelf al merken dat jouw spreekvaardigheid een stuk uitgebreider kan worden.

Derde jaar: gevorderden niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Na de half gevorderden cursussen kun je deelnemen aan de cursussen voor gevorderden met wederom 3 cursussen van ieder 10 lessen. De woordenschat wordt uitgebreid en je spreekvaardigheid verloopt steeds makkelijker.

Vierde jaar: ver gevorderden niveaus 1, 2, 3

Na de gevorderden cursussen kun je deelnemen aan de cursussen voor ver gevorderden met wederom 3 cursussen van ieder 10 lessen. De woordenschat wordt uitgebreid en je spreekvaardigheid verloopt steeds makkelijker.

Vijfde jaar: superieur niveaus 1, 2, 3 (€ 150,00 per 10 lessen)

Ben je ons na 4 jaar nog steeds niet zat, dan verwelkomen we je in de superieure groepen!

 

[product_category category=”Spaans-Beginners”]

[product_category category=”Spaans-Half”]

[product_category category=”Spaans-Gevorderden”]

[product_category category=”Spaans-Vergevorderden”]

[product_category category=”Spaans-Superieur”]

[product_category category=”spaan-zomercursus”]

Twijfel over welk niveau het beste bij jou past?

Kijk nog even goed naar het stukje informatie over onze manier van lesgeven, mocht je nog vragen hebben stel ze gerust zodat wij samen het beste niveau kunnen vinden die perfect bij je past!